Få råd om avfallssystemer - og spare tid og penger

Varig Teknikk & Miljø AS hjelper organisasjoner, institusjoner og bedrifter til å spare penger på energibudsjett med klimavennlige avfallsløsninger. 

Vi tilbyr:

  • Råd om avfallsløsninger, som ivaretar miljø og budsjett
  • Salg og utleie av utstyr   
  • Inspeksjon og reparasjon av maskiner

Siden 1955 har vi hjulpet små og store bedrifter, organisasjoner, gjenvinningsentrepenører og ofentlig sektor til å velge optimale avfallsløsninger. Selskapet er eid av Preben From Hansen, som driver Varig Teknik & Miljø A/S i Danmark sammen med et team dedikerte og dyktige medarbeidere.

Bestill et besøk av en spesialist – det lønner seg

I Varig Teknikk & Miljø AS er vi spesialister på økonomisk og klimavennlig avfallshåndtering. Drivkraften er en stor interesse for teknikk og optimalisering av avfallssystemer.

Vurderer dere et nytt avfallssystem eller en optimalisering av dagens løsning? Ta kontakt med oss.

Vi kommer gjerne på befaring hos dere. Sammen ser vi på dagens avfallsløsning og hvilke løsninger vi kan tilby. Du får innsikt i hvilke besparelser dere kan forvente å få med våre løsninger.

Helt uforpliktet!

Hvor mye kan din bedrift spare?

Vi opplever ofte; at kundene kan spare penger og tid ved å følge våre anbefalinger.

Noen kunder involverer oss som rådgivere allerede i prosjekt- og byggeprosessen, slik avfallet blir integrert naturlig i byggeprosessen. Dette sikrer, at alt fungerer som det skal den dagen bygget er ferdig oppført.

Sammen med deg vil vi finne den riktige løsningen, enten du foretrekker optimalisering av dagens avfallssystem eller en helt ny avfallsløsning.

Kontakt oss i dag.