Om Varig Teknikk & Miljø AS

Varig Teknikk & Miljø ble etablert for snart 60 år siden, og er nå representert i Danmark, Sverige og Norge. Varig er eksklusiv forhandler ev blandt annet Husmann Umwelt-Technik GmbH og Europress Umwelt Technik i Skandinavia. 

Vi hjelper kunder som ønsker god service, tett oppfølging og overlegne kvalitetsprodukter til fornuftige priser, samtidig som man får en miljøvennlig, enkel og oversiktlig avfallshåndtering. 

Vår erfaring viser at mange virksomheter sparer betydelige summer ved valg av rett avfallsløsning, noen kan til og med tjene penger på sitt avfall, gjennom salg til gjenbruk.

Varig Teknikk & Miljø har spisskompetanse på å hjelpe kundene til rett avfallsløsning, og vi gir oss ikke før du som kunde er fornøyd. Ulikt mange andre vil vi kunne skredderesy en avfallsløsning beregnet for akkurat ditt behov, noe som gir umiddelbar besparelser på dine avfallsutgifter. 

Vi tilbyr:

  • Rådgivning  vedrørende tidsbesparende og kostnadseffektiv avfallshåndtering
  • Salg og leasing  salg og finansiering av avfallssystemer og maskiner til avfallshåndtering 
  • Serviceløsninger Vi tilbyr service og vedlikehold samt varierte serviceavtaler
  • Reservedeler Vi lerverer alt av reservedeler 

Vi sørger for en miljøvennlig og forskriftsmessig avfallshåndtering

Du kan trygt henvende deg til oss. Vi har kunnskapen, erfaringen og materiellet som skal til for å sikre deg en god og forsvarlig håndtering av ditt avfall. Vi har også løsninger for å håndtere farlig avfall, byggavffall, avfall fra sykehus og annet spesialavfall. Blant våre kunder er gjennvinningsbedrifter, kommuner, større kjøpesentre, gjenvinningsstasjoner, entreprenørvirksomheter, produksjonsvirksomheter, farmasøytiske virksomheter, sykehus og vanlige bedrifter.

Avfallsløsninger som sikrer besparelse og en Varig løsning

Du er alltid velkommen til at kontakte oss. Dersom du overveier en ny og bedre avfallsløsning, tilbyr vi et besøk hvor vi kommer til deg og ser på forbedringsmulighetene.

Det er alltid uforpliktende å få besøk av en rådgiver fra Varig Teknikk & Miljø, mange kunder opplever store besparelser ved å følge våre anbefalinger.