Avfallshåndtering med en Varig løsning og en grønn besparelse

Varig Teknikk & Miljø ble etablert for nesten 60 år siden og er nå representert i Danmark, Sverige og Norge. Varig har agenturet på vegne av den tyske produsenten Husmann Umwelt-Technik GmbH i Skandinavia. De siste 20 årene har vi markedsført komprimatorer og avfallsutrustning av varemerket Husmann til transportører, matvarekjeder og industri med stor suksess.

Varig hjelper virksomheter, institusjoner og organisasjoner, som ønsker besparelser på energibudsjettet, samtidig som man får en miljøvennlig, enkel og oversiktlig avfallshåndtering. 

Vår erfaring viser at mange virksomheter kan spare betydelige kostnader på sin avfallshåndtering  - eller til og med tjene penger på sitt avfall, gjennom salg til gjenbruk.

Husmann:

Vår fremste samarbeidspartner og leverandør av komprimatorer de siste 20 årene er Husmann Umwelt-Technik GmbH. Husmann er Europas absolutt største produsent av denne type materiell og er vel kjent for meget høy kvalitet og brede sortiment. Husmann er lokalisert i Tyskland med sine 4 fabrikker og produserer om lag 60 komprimatorer i uken.

Vi tilbyr:

  • Rådgivning  vedrørende en tidsbesparende og kostnadseffektiv avfallshåndtering
  • Salg, installasjon, ettersyn/service og reparasjon av spesialtilpassede avfallssystemer og maskiner til avfallshåndtering 
  • Serviceløsninger – Vi tilbyr varierte serviceavtaler

Vi sørger for en miljøvennlig og forskriftsmessig avfallshåndtering

Du kan trygt henvende deg til oss. Vi har kunnskapen, erfaringen og materiellet som skal til for å sikre deg en god og forsvarlig håndtering av ditt avfall. Vi har også løsninger for å håndtere farlig avfall, byggavffall, avfall fra sykehus og annet spesialavfall. Blant våre kunder er blant annet større kjøpesentre, gjenvinningsstasjoner, entreprenørvirksomheter, produksjonsvirksomheter, farmasøytiske virksomheter og sykehus.

Avfallsløsninger som sikrer besparelse og en Varig løsning

Du er alltid velkommen til at kontakte oss. Dersom du overveier en ny og bedre avfallsløsning, tilbyr vi et besøk, hvor vi kommer ut til virksomheten og ser på forbedringsmulighetene.

Det er alltid uforpliktende å få besøk av en rådgiver fra Varig Teknikk & Miljø og mange kunder opplever store besparelser ved å følge våre anbefalinger.

Kjøp eller lei maskiner som løser nettopp din virksomhets behov

Varig forhandler og reparerer både nye og brukte maskiner av høy kvalitet: komprimatorer, ballpresser, lift, containere, omlastestasjoner, rullekompaktorer m.m.

Vi er som nevnt eneforhandlere i Skandinavia av maskiner fra den tyske produsenten Husmann. Husmann er internasjonalt anerkjent for den robuste og driftssikre kvaliteten, som vi ønsker å tilby våre kunder.  Videre forhandler vi brukte og nye maskiner av en rekke andre kvalitetsmerker.

Kontakt oss i dag – vi sikrer deg den grønne besparelsen

I Varig ønsker vi å være serviceorienterte og fleksible. På den måten kan vi best mulig hjelpe din virksomhet til en grønn besparelse og en enklere hverdag.

Kontakt oss for en prat om hvordan din virksomhet kan få en Varig løsning på avfallshåndteringen, og som gjør hverdagen både grønnere, enklere og billigere.