Avfallshåndtering med en Varig løsning og en grønn besparelse

Varig Teknikk & Miljø ble etablert for snart 60 år siden, og er nå representert i Danmark, Sverige og Norge. Varig er eksklusiv forhandler ev blandt annet Husmann Umwelt-Technik GmbH i Skandinavia. De siste 25 årene har vi markedsført komprimatorer og avfallsutrustning som varemerket Husmann til Bedrifter, gjenvinningsentrepenører, matvarekjeder, industri og offentlig sektor med stor suksess.

Vi hjelper kunder som ønsker god service, tett oppfølging og overlegne kvalitetsprodukter til fornuftige priser, samtidig som man får en miljøvennlig, enkel og oversiktlig avfallshåndtering. 

Vår erfaring viser at mange virksomheter sparer betydelige kostnader på sin avfallshåndtering ved valg av rett avfallsløsning, noen kan til og med tjene penger på sitt avfall, gjennom salg til gjenbruk.

Varig Teknikk & Miljø har spisskompetanse på å hjelpe kundene til rett avfallsløsning, og vi gir oss ikke før du som kunde er fornøyd. Ulikt mange andre vil vi kunne skredderesy en avfallsløsning beregnet for akkurat ditt behov, noe som gir umiddelbar besparelser på dine avfallsutgifter. 

Husmann:

Vår fremste samarbeidspartner og leverandør av komprimatorer de siste 25 årene er Husmann Umwelt-Technik GmbH. Husmann er Europas absolutt største produsent av denne type materiell og er godt kjent for meget høy kvalitet og bredt sortiment. Husmann er lokalisert i Tyskland med sine 4 fabrikker og produserer over 60 komprimatorer i uken etter strenge kvalitetskrav. Robotsveising og bruk av kjente underleverandører gjør at kvaliteten blir høy.

Vi tilbyr:

  • Rådgivning  vedrørende tidsbesparende og kostnadseffektiv avfallshåndtering
  • Salg og leasing  salg og leasing av spesialtilpassede avfallssystemer og maskiner til avfallshåndtering 
  • Serviceløsninger Vi tilbyr service og vedlikehold samt varierte serviceavtaler
  • Reservedeler       Vi lerverer alt av reservedeler 

Vi sørger for en miljøvennlig og forskriftsmessig avfallshåndtering

Du kan trygt henvende deg til oss. Vi har kunnskapen, erfaringen og materiellet som skal til for å sikre deg en god og forsvarlig håndtering av ditt avfall. Vi har også løsninger for å håndtere farlig avfall, byggavffall, avfall fra sykehus og annet spesialavfall. Blant våre kunder er gjennvinningsbedrifter, kommuner, større kjøpesentre, gjenvinningsstasjoner, entreprenørvirksomheter, produksjonsvirksomheter, farmasøytiske virksomheter, sykehus og vanlige bedrifter.

Avfallsløsninger som sikrer besparelse og en Varig løsning

Du er alltid velkommen til at kontakte oss. Dersom du overveier en ny og bedre avfallsløsning, tilbyr vi et besøk, hvor vi kommer til deg og ser på forbedringsmulighetene.

Det er alltid uforpliktende å få besøk av en rådgiver fra Varig Teknikk & Miljø, mange kunder opplever store besparelser ved å følge våre anbefalinger.

Kontakt oss i dag – vi sikrer deg den grønne besparelsen

I Varig ønsker vi å være serviceorienterte og fleksible. På den måten kan vi best mulig hjelpe din virksomhet til en grønn besparelse og en enklere hverdag.

Kontakt oss for en prat om hvordan din virksomhet kan få en Varig løsning på avfallshåndteringen, og som gjør hverdagen både grønnere, enklere og billigere.